duminică, 26 februarie 2012

Celor cu inima mare; alaturati-va noua !

    Acest videoclip l-a postat un poet din grupul deschis Ruga Fara Sfarsit proiect pentru Cartea Recordurilor. L-am seruit si bloggerii medieseni s-au indragostit de el atat de mult incat au venit cu ideea sa incepem un proiect prin care sa daruim dezinteresati orice, celor ce au nevoie; "Cu mult drag, pentru cine are nevoie". A fost subiectul intalnirii bloggerilor medieseni de ieri de la Joben Club. Veniti alaturi de noi.



   
    
     Cu totii purtam fara sa ne dam seama, o vesta de protectie. Suntem programati sa ne aparam interesele. Vesta lucreaza ca un scut care ne opreste de la actiuni ce ne pot face sa pierdem ceva. Vesta ne face egoisti. Ne cere sa pastram cat mai mult pentru noi. Vrem sa fim iubiti dar nu iubim cu adevarat din cauza vestei. Vesta pare ca ne apara si ne opreste pornirile. E creata de instinctul de conservare.
    Dar in interiorul vestei este inima ta. Nu lasa vesta sa o ingradeasca. Nu ai nimic de pierdut.
    Nu pari mai destept si mai important daca nu lasi inima sa vorbeasca. Inima nu te poate umili. Dragostea nu trebuie sa te rusineze. Mandria nu are ce cauta in calea ei. Da cand poti si vei primi cand ai nevoie.

4 comentarii:

  1. Dragut, poate ajung si eu la o intalnire de genul asta.... pana atunci...mult succes in acest proiect... care demonstreaza, daca mai era nevoie ca Mediesenii sunt OAMENI de treaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un videoclip care nu ar fi deloc greu de pus in practica ,doar dorinta de apropiere umana ,de a ne scoate inima din cosciugul de arama si a fi mai apropiati de semeni ,de a privi in jurul nostru si a ne pasa de ce se intampla in mediul inconjurator. Cat despre Medias ,am simtit apropierea si ospitalitatea acum 2 ani si de ce nu as accepta cu placere o invitatie de intalnire cu prietenii,felicitari Marcel .

      Ștergere
    2. Nu primesc felicitari, doar provocari. Mediesenii mei au iesit din cosciug.Ei sunt pur si simplu Provocarea.

      Ștergere
  2. Felicitări pentru inițiativă !Mi-ar fi plăcut să ajung și eu pe acolo...Clipul este pentru mine ca om ceva normal...pentru semenii mei însă....greu de imaginat...Speranța nu moare totuși niciodată !

    RăspundețiȘtergere